Domácí fazolová polévka – jednoduchý recept
300 g fazole červené, 100 ml oleje, 1 střední cibule, 170 g mouka hladká, 2 l vývaru, česnek, sůl, pepř mletý, 2...
Jednoduchá čočková polévka
Suroviny k přípravě čočkové polévky
250g čočky, 70g hladká mouka, 50g cibule, 1 kostka hovězího bujónu, 40 ml oleje,...
Gulášová polévka z mletého masa – jednoduchý recept
Suroviny
200 g mletého hovězího nebo vepřového masa, 1 cibule, 80 uzeniny (párek, anglická slanina, uzené maso, klobása)...
Játrové knedlíčky do polévky – jednoduchý recept
200 g vepřových, hovězích jater či kuřecích jater, 1 vejce, 30 g hladká mouka, 80 g strouhanka, sůl, pepř, 3 stroužky česneku,...
Ruský boršč – jednoduchý domácí recept
Předmluva: Přesný recept na ruský boršč nikdy nenajdete, protože každý kuchař jak v rusku, tak i ve světě používá zcela odlišný recept....