Losos na másle – Domácí snadný recept

0
4 plátky lososa, 100g másla, mouka, sůl, citron Plátky lososa osušíme a osolíme a obalíme v mouce. Na...

Jak Zahustit Guláš?

2
Možná vás to překvapí, ale není jen jeden nebo dva způsoby jak zahustit guláš. Je jich celá řada a já dnes vyjmenuji...

Domácí škvarková pomazánka – jednoduchý recept

0
Škvarková pomazánka I: 450 g škvarků, 2 lžíce plnotučné hořčice, sůl, pepř Škvarky rozemeleme, přidáme hořčici...

Gulášová polévka z mletého masa – jednoduchý recept

0
Suroviny 200 g mletého hovězího nebo vepřového masa, 1 cibule, 80 uzeniny (párek, anglická slanina, uzené maso, klobása)...
Kuře na provensálském koření domácí recept

Kuře na provensálském koření – Recept

0
Jako kuchař jsem poznal, že mnoho výborných receptů neobsahuje žádnou složitost, nepotřebují ani exotické koření či suroviny. Tyto recepty chutnají výborně a...
Pomazánka z nivy

Pomazánka z nivy – jednoduchý recept

0
150 g nivy, 100 g měkkého tvarohu, 2 lžíce zakysané smetany, 3 lžíce rostliného tuku (např. Rama), sůl Nivu...
Domácí hrachová polévka recept

Domácí hrachová polévka – jednoduchý recept

0
300g hrách, 1 dcl oleje, 100 g hladké mouky, pepř černý mletý, sůl, majoránka, 5 stroužků česneku Hrách nejlépe...

Domácí vepřový guláš – Jednoduchý recept

0
1 kg vepřové plece, nebo vepřové kýty, nebo vykoštěné vepřové krkovičky, 200 g cibule, 50 g mouka hladká, 120 g olej/sádlo/tuk, 2...

Pečené vepřové koleno – jednoduchý recept

0
Vepřové koleno, 4 stroužky česneku, sůl, 1 střední cibule, kmín Vepřové koleno očistíme a zbavíme chlupů. Kůži na více...
Krémová pórková polévka

Pórková krémová polévka – jednoduchý recept

0
200 g čerstvého pórku, 1,7 l zeleninového vývaru, 300 ml mléka, 1 vejce, sůl, 70 g másla, 2-3 lžíce hladké mouky, 100...
21,648FanoušciTo se mi líbí
14,879FanoušciTo se mi líbí

Oblíbené

Současná nákaza, Vánoce, oslava Silvestra a rodina

0
Ačkoliv většina z nás uvěřila, že jsme situaci s probíhající epidemií zvládli, opak je pravdou. Už je jasné, že jak vláda, lokální...

Jak Zahustit Guláš?