Jednoduchá čočková polévka

Jednoduchá čočková polévka

0
Suroviny k přípravě čočkové polévky 250g čočky, 70g hladká mouka, 50g cibule, 1 kostka hovězího bujónu, 40 ml oleje,...

Domácí hovězí vývar – jednoduchý recept

0
Hovězí vývar z kostí Hovězí žebra, cibule, mrkev, celer, petržel, pepř celý, nové koření, sůl Přesekaná...

Domácí jelení guláš – jednoduchý recept

0
Předmluva: Tento recept na domácí jelení guláš lze také použít na další masa ze zvěřiny jako je srnec, daněk nebo divočák.

Pečené vepřové koleno – jednoduchý recept

0
Vepřové koleno, 4 stroužky česneku, sůl, 1 střední cibule, kmín Vepřové koleno očistíme a zbavíme chlupů. Kůži na více...
Pomalu pečená kachna recept

Pomalu pečená kachna – Domácí recept

0
Předmluva: Domácí kachna pokud je pečená pomalu uvolní více tuku je tak zdravější, ale zároveň je maso křehčí a mnohem vláčnější.

Domácí vepřový guláš – Jednoduchý recept

0
1 kg vepřové plece, nebo vepřové kýty, nebo vykoštěné vepřové krkovičky, 200 g cibule, 50 g mouka hladká, 120 g olej/sádlo/tuk, 2...
Špíz

Děláme domácí špízy – kurz vaření

0
Osobně mám domácí špízy moc rád. Na klacík či ocelovou jehlu napícháte to co vám chutná a co se k sobě hodí...
Domácí hrachová polévka recept

Domácí hrachová polévka – jednoduchý recept

0
300g hrách, 1 dcl oleje, 100 g hladké mouky, pepř černý mletý, sůl, majoránka, 5 stroužků česneku Hrách nejlépe...
Domácí plněný hermelín

Domácí plněný hermelín recept

0
Plněný hermelín Ingredience: 4 hermelíny120 g žampiónů80 g šunky30 ml olivový olejmletý pepř
Domácí grilovací koření

Domácí grilovací koření – složení a recept

0
Pokud si často kupujete grilovací koření, asi vás po shlédnutí zadní etikety bude čekat nemilé překvapení. Grilovací koření, která se prodávají v české...
21,648FanoušciTo se mi líbí
14,879FanoušciTo se mi líbí

Oblíbené

Domácí grilovací koření

Domácí grilovací koření – složení a recept

0
Pokud si často kupujete grilovací koření, asi vás po shlédnutí zadní etikety bude čekat nemilé překvapení. Grilovací koření, která se prodávají v české...

Jak Zahustit Guláš?