Játrové knedlíčky recept

Játrové knedlíčky do polévky – jednoduchý recept

0
200 g vepřových, hovězích jater či kuřecích jater, 1 vejce, 30 g hladká mouka, 80 g strouhanka, sůl, pepř, 3 stroužky česneku,...
Krémová pórková polévka

Pórková krémová polévka – jednoduchý recept

0
200 g čerstvého pórku, 1,7 l zeleninového vývaru, 300 ml mléka, 1 vejce, sůl, 70 g másla, 2-3 lžíce hladké mouky, 100...
Špíz

Děláme domácí špízy – kurz vaření

0
Osobně mám domácí špízy moc rád. Na klacík či ocelovou jehlu napícháte to co vám chutná a co se k sobě hodí...

Domácí pečená husa – klasický recept

0
Husa, kmín, sůl, voda Husu pečlivě očistíme, omyjeme ve vodě, osolíme nejen na povrchu, ale i uvnitř,...
Kuře na provensálském koření domácí recept

Kuře na provensálském koření – Recept

0
Jako kuchař jsem poznal, že mnoho výborných receptů neobsahuje žádnou složitost, nepotřebují ani exotické koření či suroviny. Tyto recepty chutnají výborně a...
Domácí koprová omáčka recept

Domácí Koprová omáčka – jednoduchý recept

0
Předmluva: Koprová omáčka se podává k vařenému hovězímu masu a vařeným vejcím, zřídka k vařenému vepřovému masu. 35 –...
Domácí bramborové knedlíky

Domácí bramborové knedlíky – jednoduchý recept

0
1200 brambory vařené, 1 vejce, 180g hrubé mouky, 180g krupice, sůl Vařené brambory nameleme nebo nastrouháme a vložíme do...

Zapečené těstoviny s uzeninou a sýrem – jednoduchý recept

0
500 g těstovin, 3 vejce, 250 ml mléka, 200 g sýra, pepř mletý, sůl, 250 g uzeniny (uzené maso, klobása, špekáček, párek,...
Krémová brokolicová polévka

Krémová brokolicová polévka – jednoduchý recept

0
Suroviny na přípravu polévky 600 g brokolice, 2 lžíce hladké mouky, 10g másla, 1 a 1/2l vývaru, 100 ml šlehačky,...

Hrachová kaše – jednoduchý recept

0
400 g hrachu, 150 ml vepřového sádla neb oleje, 1 lžíce hladké mouky, 1 středně velká nebo větší cibule, 3 stroužky česneku,...
21,648FanoušciTo se mi líbí
14,879FanoušciTo se mi líbí

Oblíbené

Jak Zahustit Guláš?

2
Možná vás to překvapí, ale není jen jeden nebo dva způsoby jak zahustit guláš. Je jich celá řada a já dnes vyjmenuji...